PRIMA PAGINAPRODUSESERVICIIDOWNLOADREFERINTEPARTENERICONTACT
Rafturi speciale
Proiectele speciale sunt bazate pe elementele prezente la rafturile conventionale si reprezinta solutii inovative cu o aplicabilitate larga si avantaje pe masura.

Rafturile gravitationale - sunt rafturi prevazute cu un pat de role, usor inclinat, ce permit avansul paletilor dintr-un capat al sistemului in celalalt datorita atractiei gravitationale.

Este un sistem ideal pentru depozitele cu bunuri perisabile si poate fi folosit cu suuces oriunde este nevoie de un sistem de lucru F.I.F.O.

Avantaje: capacitate mare de stocare, economisire de timp si spatiu in manipularea paletilor, o rotatie naturala a stocurilor.

Rafturile push-back - sunt rafturi prevazute cu unul sau mai multe carucioare pe care sunt asezati paletii, acestea culisand in fata sau in spate in functie de numarul de paleti depozitati. Sinele au o usoara inclinare in partea din fata astfel cand primul palet este indepartat cei din spate avanseaza. Sistemul permite depozitarea in adancime a doi sau mai multi paleti si este ideal pentru un rulaj mediu al stocurilor.

Avantaje: creste capacitatea de depozitare, reduce numarul culoarelor de lucru si nu necesita utilaje speciale.

Rafturi cu baze mobile - sunt rafturi asezate pe un suport prevazut cu role asezate pe un ghidaj. Fiecare baza este prevazuta cu motor electric si sisteme de siguranta pentru a permite realizarea operatiunilor in conditii de securitate si eficienta. Sistemul reduce numarul culoarelor de lucru fara a afecta accesul direct la fiecare palet si este ideal in depozitele frigorifice.

Avantaje: creste capacitatea de depozitare, reduce numarul culoarelor de lucru si nu necesita utilaje speciale.
Rafturi-depozit.ro - rafturi metalice
CERTIFICATE
raft gravitational2
raft gravitational
baze mobile
Copyright 2010 F&M Partners - Rafturi metalice si logistica. Toate drepturile rezervate.
PRODUSE
Rafturi palet conventional
Rafturi Drive-In
Rafturi speciale
Rafturi Cantilever
Rafturi medii si usoare
Rafturi pentru arhive
Platforme mezanin